Meeting4U | Projectbureau

Projectbureau

Meeting4U | Projectbureau

Gebouw Zuid

Max 200 personen

In het projectbureau is het aangenaam vergaderen. Deze ruimte is uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderen en trainingen. In de ruimte staan grote stevige tafels met daaromheen vergaderstoelen. De donkere vloer, de grote houten tafels en de bakstenen wand geven de ruimte een Urban creatieve sfeer. 

Uitstekende bereikbaarheid 

Performance Factory ligt midden in het centrum van Enschede. Er is voldoende par- keergelegenheid op eigen terrein. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het Centraal Station van Enschede ligt op slechts vijf minuten wandelen.

Workspace4U

De Performance Factory, waar de meeste werkplekken van Workspace4U te vinden zijn, staat bekend om zijn levendige en gemoedelijke sfeer en zijn hoge servicegraad. Alles is tot in de puntjes geregeld. 

Bij ons kunt u de gewenste ruimte eenvoudig online reserveren en wacht u een  vriendelijke ontvangst bij aankomst door onze receptioniste. 

Onze ruimtes zijn uitermate functioneel ingericht en beschikken over WIFI, whiteboard, flip-over en beamer. 

Voor bezoekers met de auto is er voldoende parkeerruimte en op slechts vijf  minuten lopen bevindt zich voor OV-reizigers het Centraal Station.

Prijzen 

Per uur: niet per uur te huur.
Dagdeel (4 uur): € 268,- (ex.btw)
Per dag (8 uur): € 536,- (ex.btw)
Abonnement: op basis van aanvraag*

 

Inbegrepen

WiFi
Fietsenstalling (gratis) en parkeerdek (tarief dagkaart € 5,00)
 

RESERVERING BEVESTIGEN

Meeting4U | Projectbureau

Datum:*

Tijd:*

tot

Max: 200 personen

Pesoonlijke gegevens

Totaal: 0

Onze partners

Workspace4uWorkspace4uWorkspace4uWorkspace4u