Wij creëren dé werkomgeving voor ondernemers

Neem direct contact met ons op

Workspace4U

Workspace4U is een werkomgeving en platform voor ondernemers, gemeenten, overheden, zakelijke- & particuliere klanten om hun creatieve krachten te ontketenen. En samenwerkingen tot stand te brengen en/of krachten te bundelen. Naast het organiseren van Business Events faciliteert Workspace4U kantoorruimtes, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken in de Performance Factory. Een werkplek van Workspace4U is een plaats waar ieder persoon kan inloggen en beschikt over alle faciliteiten. Denk aan Wi-Fi, helpdesk, koffie/thee en voldoende parkeergelegenheid. Hierdoor kunnen ondernemers veel tijd en geld besparen door alleen gebruik te maken van de flexplekken, kantoor-, vergader- en ontmoetingsruimtes. Een bijkomstig voordeel zijn de samenwerkingen die kunnen ontstaan wanneer er gebruik gemaakt wordt van elkaar kwaliteiten, kennis, producten en diensten. De verschillende ruimtes zijn flexibel ingericht en tijdelijk te reserveren.

Waarom, hoe & wat

Workspace4u biedt u een gespreid bedje van waaruit u kunt u ondernemen een op een toplocatie midden in het centrum van Enschede. Bij ons huurt u een kantoor, een werkplek, een vergaderruimte of een trainingsruimte, al naar gelang uw behoefte. 

Wij hebben bedrijfsruimte te huur voor zowel kleine ondernemers als voor grotere organisaties. Onze kantoren en bedrijfsruimtes variëren in grootte van 12m² tot 150m². Daarnaast verhuren we werkplekken, vergaderruimtes en flex-werkplekken. Kijk rustig verder op onze website of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking!