Meeting4U | Office4U

Office4U

Meeting4U | Office4U

Gebouw Zuid

Max 20 personen

Office4U is jouw flexibele werkruimte!

Een ideale omgeving om te werken of te vergaderen in kleine setting.  Office4U biedt een eigentijdse oplossing voor uw kantoorbehoeften. Onze ruime kantoortuin met spreekkamers staat tot uw beschikking, en het beste van alles is dat u het per uur kunt huren.

Wat hebben we te bieden? Drie uitnodigende spreekkamers wachten op u, elk uitgerust met een stijlvol bureau en comfortabele bureaustoelen. Deze professionele setting is perfect voor werken, zakelijke besprekingen, presentaties en brainstormsessies. Maar dat is niet alles. Onze twee royale stamtafels, omringd door eigentijdse designstoelen, bieden een informele ruimte voor informele bijeenkomsten of om gewoon aan te werken in een inspirerende omgeving.

De ambiance van onze ruimte is een combinatie van robuustheid en moderniteit, wat wordt benadrukt door ons zorgvuldig uitgekozen meubilair. We geloven dat een comfortabele en aantrekkelijke omgeving de productiviteit bevordert, en daar hebben we voor gezorgd.

Bij Office4U gaat uw comfort hand in hand met gemak. Daarom kunt u genieten van onbeperkte toegang tot versgemalen koffie en een gevarieerde selectie thee, allemaal inbegrepen bij de prijs. We begrijpen dat een goede kop koffie soms het verschil kan maken in een drukke werkdag.

Of u nu behoefte heeft aan een rustige ruimte om geconcentreerd te werken, een plek om te overleggen met collega's of klanten, of zelfs als u gewoon wilt genieten van een verkwikkend drankje terwijl u werkt, Office4U staat voor u klaar.

Wacht niet langer! Ontdek de mogelijkheden van onze flexibele werkruimte en reserveer nu uw plek bij Office4U. Uw succes verdient een geweldige omgeving, en dat is precies wat wij bieden.

 

Uitstekende bereikbaarheid

Performance Factory ligt midden in het centrum van Enschede. Er is voldoende par- keergelegenheid op eigen terrein. Het gebouw is ook goed te bereiken met openbaar vervoer, het Centraal Station van Enschede ligt op slechts vijf minuten wandelen.

 

Prijzen per werkplek

Per uur: € 8,50 (ex.btw)
Dagdeel (4 uur): € 34,- (ex.btw)
Per dag (8 uur): € 68,- (ex.btw)
Abonnement: op basis van aanvraag*

 

Inbegrepen

WiFi
Koffie en thee naar wens pakken
Fietsenstalling (gratis) en parkeerdek (tarief dagkaart € 5,00)

 

 

RESERVERING BEVESTIGEN

Meeting4U | Office4U

Datum:*

Tijd:*

tot

Max: 20 personen

Pesoonlijke gegevens

Totaal: 0

Onze partners

Workspace4uWorkspace4uWorkspace4uWorkspace4u