Meeting4U | De Koffiekamer

De Koffiekamer

Meeting4U | De Koffiekamer

Gebouw Oost (1e etage)

Max 8 tot 12 personen

De Koffiekamer heeft een modern sfeer om ongestoord in te kunnen vergaderen. Om de ronde vergadertafel staan 8 comfortabele zwarte stoelen. De donkere vloer en de witte tafel zorgen voor een warme uitstraling. Even als alle andere vergaderruimtes is ook deze ruimte voorzien van verwarming en ventilatie. De ruimte is geschikt als vergader-, workshop- en trainingsruimte.

 

Uitstekende bereikbaarheid

Performance Factory ligt midden in het centrum van Enschede. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het gebouw is ook goed te bereiken met openbaar vervoer, het Centraal Station van Enschede ligt op slechts vijf minuten wandelen.De Performance Factory, waar de meeste werkplekken van Workspace4U te vinden zijn, staat bekend om zijn levendige en gemoedelijke sfeer en zijn hoge servicegraad. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Bij ons kunt u de gewenste ruimte eenvoudig online reserveren en wacht u een  vriendelijke ontvangst bij aankomst door onze receptioniste.

Onze ruimtes zijn uitermate functioneel ingericht en beschikken over WIFI, whiteboard, flip-over en beamer.

Voor bezoekers met de auto is er voldoende parkeerruimte en op slechts vijf  minuten lopen bevindt zich voor OV-reizigers het Centraal Station.

 

Prijzen

Per uur: € 40 (ex.btw)
Dagdeel (4 uur): € 160,- (ex.btw)
Per dag (8 uur): € 320,- (ex.btw)
Abonnement: op basis van aanvraag*

 

Inbegrepen

WiFi
Fietsenstalling (gratis) en parkeerdek (tarief dagkaart € 5,00)
Foodhall

RESERVERING BEVESTIGEN

Meeting4U | De Koffiekamer

Datum:*

Tijd:*

tot

Max: 8 tot 12 personen

Pesoonlijke gegevens

Totaal: 0

Onze partners

Workspace4uWorkspace4uWorkspace4uWorkspace4u