Wie zijn we

Over ons

Workspace4U is gevestigd in de Performance Factory op het voormalige Polaroid terrein in het centrum van Enschede. U kunt ons vinden op de 1e verdieping van gebouw “Oost”. Wij beschikken over een groot parkeerdek waar u als klant van Workspace4U gebruik van kunt maken.

Waar staan we voor

Workspace4U is een werkomgeving en platform voor ondernemers en zakelijke klanten om hun creatieve krachten te ontketenen. Een samenwerkingen tot stand te brengen en/of te bundelen. Naast het organiseren van business events faciliteert Workspace4U werkplekken, kantoorruimte, vergaderruimte en ontmoetingsplekken.

Een werkplek van Workspace4U is een plaats waar iedereen kan inloggen en beschikt over alle faciliteiten. Denk aan koffie/thee, Wi-Fi, werk-, vergader- en ontmoetingsruimtes.

Hierdoor kunnen ondernemers veel tijd en geld besparen door alleen gebruik te maken van de flexplekken, vergader- en ontmoettingsruimte als dit nodig is. Een bijkomstig voordeel is de samenwerkingen, die ontstaan wanneer er gebruik gemaakt wordt van elkaar kwaliteiten, kennis, producten en diensten.

De verschillende ruimtes zijn flexibel ingericht en tijdelijk te reserveren.